Lambiance Hotel

İşte Özel Bir Tatil İçin Kaliteli Bir Otel: Lambiance Hotel Bodrum!

Lambiance Hotel
Lambiance Hotel, Bodrum otellerinde tatilini geçirmek isteyenlerin göz önünde bulundurması gereken, üst düzeyde hizmet sunan başarılı bir tesistir. Lambiance Hotel Bodrum farkını bir kez yaşayan ve bu otelde bir kere tatilini gerçekleştiren kişiler, gelecek senelerde de aynı deneyimi tekrarlamak istemektedir ve tercihlerini yine Lambiance Hotel Bodrum tesislerinden yana kullanmaktadır. Muğla otellerinin farkını pratikte yaşamak isteyenler arasındaysanız, sizler de içiniz rahat bir biçimde Lambiance Hotel Bodrum tesislerine erken rezervasyon yaptırın ve ucuz tatil olanaklarından yararlanarak unutulmaz bir tatil yapın. Bodrum'da yapacağınız tatilden dolayı, asla pişmanlık duymayacaksınız, bu konuda emin olabilirsiniz ve gönül rahatlığı ile Bodrum otellerinde tatilini gerçekleştirebilirsiniz.


Bodrum'da Tatil Yapmanın Avantajları

TÜİK ve TÜRSAB'ın yapmış olduğu araştırmalarda da görülmektedir ki Bodrum'a olan ilgi, geçmişten günümüze devam ediyor ve Bodrum, Türkiye'de "tatil" denildiğinde ilk akla gelen merkezlerden bir tanesi olmayı sürdürüyor. Bodrum'un bu kadar revaçta olmasının ve gün geçtikçe daha fazla kişinin Bodrum'a gelmesinin temel sebebi olarak, bu ilçemizin doğal güzelliklerini gösterebiliriz. Özellikle Bodrum koyları ve Bodrum plajları, yediden yetmişe herkesi büyülüyor ve bu kişilere harika bir tatil deneyimi yaşatıyor. Bu deneyimi siz de yaşamak ister misiniz? Siz de Ege otellerinin keyfini çıkarmak, ömür boyu unutamayacağınız bir tatil gerçekleştirmek ister misiniz? Cevabınız "evet" ise bir an önce Bodrum'a, Türkiye'nin tatil başkentine gelin.

Lambiance Hotel Bodrum Konumu ve Ulaşımı

Lambiance Hotel Bodrum, konum ve ulaşım olanaklarıyla, tatil yapanlara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bodrum'un en gözde tatil semtlerinden bir tanesi olan Gümbet'te bulunan Lambiance Hotel Bodrum tesislerinin denize olan uzaklığı, yalnızca 1 kilometre kadardır.
Yurt dışından ve Bodrum'a uzak şehirlerden gelecek olan kişiler, Lambiance Hotel Bodrum tesislerine ulaşım sırasında hava yolunu kullanabilirler: Bodrum-Milas Hava Alanı üzerinden 35 kilometrelik yolu aşarak Lambiance Hotel Bodrum tesislerine gelebilirler. Otobüs ile gelmeyi tercih edenlerin ise 1 km mesafedeki Bodrum Otobüs Terminali üzerinden Lambiance Hotel Bodrum tesislerine gelmelerini tavsiye ediyoruz.

Lambiance Hotel Tesisleri ve Odaları

162 odası bulunan Lambiance Hotel Bodrum tesisleri, aynı anda 356 kişinin konaklayabileceği kapasitede, orta ölçekli bir tesistir. Bahçesinde açık havuzu bulunan Lambiance Hotel Bodrum tesislerinde, çocuklara özel yüzme havuzu da bulunuyor. Restoranlarda en leziz yemekleri tadabileceğiniz Lambiance Hotel Bodrum tesislerinde fitness center, kuru temizlemeci, kuaför, animasyon gibi pek çok hizmet ve aktivite de bulunuyor.

Lambiance Hotel Bodrum odalarının tamamının zemini parke ve halı kaplamadır. Uydu kanallarını seyredebileceğiniz televizyon, yurt dışını arayabileceğiniz telefon, kendi kontrolünüzdeki split klima, mini bar ve saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlarınız, Lambiance Hotel Bodrum odalarında bulunuyor. Ayrıca odalarda balkon bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
  • Lambiance Hotel Bodrum farkını hissetmek için sizleri de Bodrum'a bekliyoruz!
  • Özel bir Bodrum tatili için kaliteli bir otel tercihinde bulunun!
  • Lambiance Hotel Bodrum tesislerinde yapacağınız tatili uzun yıllar unutamayacaksınız!
Hotel Lambiance, Bodrum'un kendisini ispatlamış, nezih otellerinden bir tanesidir. Bu otelde konaklamanın ayrıcalığını yaşamak ve Lambiance Hotel Bodrum farkını yakından hissetmek istiyorsanız hemen Lambiance Hotel rezervasyonu yaptırın, tatil için hazırlıklara başlayın! Şimdiden bol keyifli tatiller!

Lambiance Hotel Bodrum tesislerinde tatil yaparak, uzun yıllar unutamayacağınız tatil deneyimlerine sahip olabilir, harika bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.