Golden Beach Hotel

Golden Beach Hotel Ayrıcalıklı Tatil İsteyenlerin Tercihidir

Golden Beach Hotel
Golden Beach Hotel, Bodrum otelleri içerisinde tatil yapma planı olan kişiler için, oldukça ideal bir tesistir. Bodrum oteller bölgesinde bulunan ve tercih eden herkesin çok büyük bir memnuniyet duyduğu Golden Beach Hotel Bodrum tesisleri, apayrı bir tatil yapmak isteğinde olan kişilerin değişmez adreslerinden bir tanesidir. Sizin de ömür boyu unutamayacağınız bir tatil yapmak gibi bir amacınız var ise; size de Golden Beach Hotel Bodrum tesislerini öneriyoruz. Nitekim Golden Beach Hotel Bodrum tesisleri, müşterilerinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek niteliklere sahip, başarılı bir oteldir. Bu başarının arkasında, eğitimli personel ve müşteri memnuniyetini esas alan anlayış gelmektedir. Size de Bodrum tatili için Golden Beach Hotel Bodrum tesislerini ön plana almanızı öneriyoruz.

Bodrum Tatili ve Bodrum Otelleri

Bodrum, tatil yapılması en güzel yerlerden bir tanesidir. Nitekim, Türkiye'nin en fazla tercih edilen tatil ilçelerinden bir tanesi olması, Bodrum için bir tesadüf değildir. Gerek doğal güzellikleri, gerekse tarihsel nitelikleri ile Bodrum, dört dörtlük bir tatil için ideal özelliklere sahiptir. Bodrum tatili yapmak için harekete geçin ve Golden Beach Hotel Bodrum gibi bir tesiste erken rezervasyon yaptırın.
Golden Beach Hotel Bodrum tesislerine dair bilgilendirme yapacağımız bu yazımızda; tesislerin konumu, ulaşımı, özellikleri, odaları ve aktiviteleri ile ilgili kısa kısa ama faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Bu sebeple, yazımızın devamını da dikkatle okumanızı ve başkalarına da tavsiye etmenizi rica ediyoruz.

Bodrum Beach Hotel Konumu ve Ulaşım Bilgileri

Bodrum Beach Hotel tesisleri, Bodrum'un en meşhur yerlerinden bir tanesi olan Turgutreis'te bulunmaktadır. Turgutreis'in Palamut mevkiinde yer alan tesislerde, doğa ile baş başa, mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz. Üstelik Bodrum plajları içinde pırıl pırıl denizi olan Bodrum Beach Hotel tesislerinin denize olan konumu da sıfırdır.
Bodrum Beach Hotel tesislerine ulaşmak da çok basittir. Bodrum Hava Alanı'na sadece 60 km uzaklıkta bulunan Bodrum Beach Hotel tesisleri, Turgutreis Terminali'ne de 3 km kadar mesafede bulunmaktadır. Özel araçları ile gelecek olanlar ise Bodrum Merkez'den Turgutreis yönüne ilerleyerek Bodrum Beach Hotel tesislerine kolayca ulaşıp Bodrum Beach Hotel içerisinde tatil yapabilirler.

Golden Beach Hotel Tesisleri ve Odaları

Golden Beach Hotel Bodrum tesisleri, 185 odalı lüks bir tesistir. Golden Beach Hotel Bodrum dahilinde, her türlü ihtiyacınız karşılanmaktadır. Açık ve kapalı havuzlarda yüzmek ve mükemmel restoranlarda kaliteli yemekler yemek, Golden Beach Hotel Bodrum tesislerinde mümkündür.
Golden Beach Hotel Bodrum odalarında televizyon, telefon, mini bar, klima, saç kurutma makinesi, çalışma masası ve emanet kasa gibi araç ve gereçler ile ihtiyaçlar bulunmaktadır. Ayrıca, otel odalarının çok büyük bir kısmı deniz manzaralıdır ve yine zeminleri de halı kaplamadır.

Golden Beach Hotel Bodrum Aktiviteleri

Golden Beach Hotel Bodrum tesislerinde eğlenmek isteyen kişiler, animasyon ekibinin sunmuş olduğu gösterilerde yer alarak, bu amaçlarını gerçekleştirebilirler. Ayrıca, tesis içerisinde bulunan bar ve diskolar da eğlenmeniz için son derece müsaittir.
  • Golden Beach Hotel Bodrum ile ayrıcalıklı bir tatil sizi bekliyor!
  • Bodrum Beach Hotel, kaliteli bir tatil için idealdir!
  • Golden Beach Hotel farkını yaşamak için siz de Bodrum'a gelin!
Hotel Golden Beach, Bodrum oteller dahilinde tatil yapmak isteyenler için; Ege otelleri sınıfında bulunan bir tesistir. Siz de erken rezervasyon fırsatlarından faydalanın, siz de Golden Beach Hotel Bodrum tesislerinde mükemmel bir tatil yapın, siz de Golden Beach Hotel farkını yaşayın; Bodrum Beach Hotel bir herşey dahil otel tesisleridir ve fark yaratır!

Golden Beach Hotel içerisinde daha önce yapmadığınız kalitede bir tatil yapın!