Alta Park Gümbet

Alta Park Gümbet
Alta Park Gümbet, Gümbet'te bulunan, denize 500 metre mesafede yer alan, müşterileri memnun eden bir hizmet anlayışı ile faaliyet yürüten, büyüklüğü ele alındığında, orta ölçekli bir otel konumundadır. Bodrum tatili yapmak isteyenler için oldukça uygun bir mekan olan Alta Park Gümbet Hotel, kaliteli hizmet anlayışına göre aktif olan, nezih bir ortam sahibi oteldir. Bu otel dahilinde tatil geçirmek, herkesin isteyebileceği bir durumdur. Bu duruma siz de sahip olabilir, Alta Park Gümbet Hotel tesislerinde güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, harekete geçmek ve erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak Alta Park Gümbet Hotel tesislerinde tatil yapmak. Nitekim erken rezervasyon ile hesaplı tatil yapabilir, kaliteli bir tatilin kapılarını ucuza aralayabilirsiniz.

Alta Park Gümbet Hotel ile alakalı olan bu yazımızda, genel olarak Alta Park Gümbet Hotel tesislerinin tanıtımını yapacağız. Bu tanıtımı; öncelikle Alta Park Gümbet Hotel tesislerinin konumu ile alakalı bilgi vererek başlatacağız. Sonrasında Alta Park Gümbet Hotel tesislerine hangi yollarla ulaşabileceğiniz ve Alta Park Gümbet Hotel tesislerinin genel özellikleri ile devam edeceğiz. Sonrasında, Alta Park Gümbet Hotel tesislerinde yer alan odalarda bulunanlar ve bu odaların genel niteliklerinden söz edeceğiz. Son olarak da Alta Park Gümbet Hotel içerisinde yer alan eğlence ve aktivite özelliklerinden bahsederek, neden Alta Park Gümbet Hotel içerisinde tatil yapmanız gerektiğini ekleyeceğiz, yazımızı sonlandıracağız. Bodrum tatili yapmak ve Gümbet otelleri dahilinde konaklamak isteğindeyseniz 5 yıldızlı otel seçeneklerinden 4 hatta 3 yıldızlı otel seçenekleri sizleri bekliyor. Alta Park Gümbet Hotel 3 yıldızlı otel olmasının yanı sıra en keyifli ve kaliteli tatil keyfini yaşamanızı sağlar.

Alta Park Gümbet Hotel Tesislerinin Konum ve Bilgileri

Alta Park Gümbet Hotel, Bodrum'un en fazla tercih edilen ve en çok beğenilen yerlerinden bir tanesi olan Gümbet'te yer almaktadır. Gümbet, kaliteli bir tatil arayışında olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği, Bodrum'un en büyük semtlerinden bir tanesidir. Alta Park Gümbet Hotel de bu semtin en güzel yerinde kurulmuş olan, tercih edilebilir bir oteldir. Denize 500 metre mesafede bulunan Alta Park Gümbet Hotel, Bodrum'un ve Gümbet'in tüm güzelliklerini ayağınıza kadar getirmektedir.
Bodrum Milas Hava Alanı'na 35 kilometre mesafede olan Alta Park Gümbet Hotel, Bodrum Terminali'ne de 3 kilometre uzaklıktadır. Bu da Alta Park Gümbet Hotel tesislerinin ulaşım açısından da uygun bir yerde konum almış olduğunu ispatlar niteliktedir. Alta Park Gümbet Hotel tesislerine, hava ve kara yolu ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Alta Park Gümbet Hotel Tesislerinin ve Odalarının Özellikleri

Gerek tesis özellikleri gerekse oda özellikleri ele alındığında, yine dört dörtlük bir hizmet anlayışı karşımıza çıkmaktadır. Alta Park Gümbet Hotel içerisinde, 24 saatlik oda servisi bulunmaktadır. 24 saat oda servisinin yanı sıra, acil ihtiyaçlarınızda ön lobiye de telefon açabilir ve görüşebilirsiniz. Özlemiş olduğunuz arkadaş ve akrabalarınızı, Alta Park Gümbet Hotel odalarında bulunan telefonla arayabilir, dünyanın çeşitli kanallarını televizyon ile takip edebilirsiniz. Yine Alta Park Gümbet Hotel içerisindeki havuzlar ile serinleyebilir, Alta Park Gümbet Hotel restoranlarında eşsiz lezzetlerin doyumsuz tadına erişebilirsiniz.

Alta Park Gümbet Hotel İçerisinde Eğlence

Alta Park Gümbet Hotel içerisinde yer alan açık havuzda, dilediğinizce eğlenmekte serbestsiniz. Yine Alta Park Gümbet Hotel içerisinde bulunan bar ve cafe de, eğlencelerinize ayrılmış olan mekanlardır. Alta Park Gümbet Hotel havuz kenarında, animasyon ekiplerinin gösterileri ve dansları olmaktadır.
Hotel Alta Park Gümbet, herşey dahil otel konseptinde de hizmet verebilen bir oteldir. Alta Park Gümbet dahilinde tatil yapın, Alta Park Gümbet Hotel tesislerinin olanaklarını sonuna kadar kullanın!