Phaselis Princess Hotel

Phaselis Princess Hotel
Phaselis Princess Hotel, Kemer otelleri içerisinde bulunan, Kemer'in en ünlü otellerinden bir tanesidir. Bu yazımızda, Phaselis Princess Hotel Kemer hakkında çeşitli bilgiler ve tanıtımlar yapacağız; Kemer tatili yapmak isteyen kişilerin Phaselis Princess Hotel Kemer ile ilgili fikir edinmesine yardımcı olacağız.

Phaselis Princess Hotel Kemer Konumu

Phaselis Princess Hotel Kemer, denize sıfır bir konumda inşa edilmiştir. Kemer'in Göynük belgesi yakınlarında kurulan Phaselis Princess Hotel Kemer, Antalya Hava Alanı'na 72 kilometre mesafededir. Yurt dışından gelecek yabancı turistlerin Antalya Hava Alanı'ndan Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerine ulaşımı, oldukça kolaydır. Yurt içinden gelecek olan kişiler için de terminal ile Phaselis Princess Hotel Kemer arasındaki mesafe, sadece 17 kilometre kadardır. Bu da demek oluyor ki, Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerinde Kemer tatili yapmak isteyecek kişiler, terminalden otele kolayca ulaşabilecekler.

Phaselis Princess Hotel ve Özellikleri

Phaselis Princess Hotel Kemer, tesis özellikleri sayesinde çevresinde yer alan Kemer otelleri ile ayrı bir yerde bulunmaktadır. Phaselis Princess Hotel Kemer, oldukça geniş olanakları müşterilerine tanıyan, büyük bir oteldir. Şimdi bu özelliklerden birkaçını sizinle paylaşacağız ve tatilini Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerinde geçirmeyi planlayanlara yardımcı olacağız.

Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerinde yer alan ve müşterilerin en fazla rağbet gösterdiği aktivitelerden bir tanesi, aquapark'tır. Phaselis Princess Hotel Kemer içerisinde yer alan aquapark, sadece Phaselis Princess Hotel Kemer müşterilerinin değil, çevrede yer alan Kemer otelleri müşterilerinin de ilgisini çekmektedir. Oldukça güvenli olan Phaselis Princess Hotel Kemer aquaparkında, çocuklarınızla birlikte doyasıya eğlenebilirsiniz ve Kemer tatilinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerinde yer alan açık yüzme havuzu, Kemer'de bulunan en büyük yüzme havuzlarından bir tanesidir. Tam 90 metrekarelik açık yüzme havuzu ile dilediğinizce yüzebilecek, Phaselis Princess Hotel Kemer dahilinde yapdığınız tatilin ne kadar da eğlenceli geçtiğinin farkına varacaksınız.

24 saat aktif olarak çalışan Phaselis Princess Hotel Kemer animasyon ekibi, hem çocuklarınızı, hem de sizi eğlendirmek üzere hizmet vermektedir. Phaselis Princess Hotel Kemer animasyon ekibi, birbirinden eğlenceli atraksiyonlarıyla günün tüm stresini üzerinizden alacak.

Phaselis Princess Hotel Kemer Odaları

Phaselis Princess Hotel Kemer odalarının tümünde, merkezi klima yer almaktadır. Bu klima ile asla bunalmayacaksınız. Phaselis Princess Hotel Kemer odalarının zemini, halı kaplamadır. Phaselis Princess Hotel Kemer içerisinde bulunan her odada, televizyon ve telefon bulunmaktadır. Phaselis Princess Hotel Kemer televizyonlarında, ulusal ve uluslararası kanalları izleyebilirsiniz.
Phaselis Princess Hotel Kemer içerisinde bulunan barlarda, doyasıya eğlenebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar aktif olan Phaselis Princess Hotel Kemer barları ile eğlence anlayışınız değişecek.

Phaselis Princess Hotel Kemer, çocuklarınızı da düşünmüş. Çocuklarınızla keyifli bir tatil yapmanız için tüm şartlar, Phaselis Princess Hotel Kemer bünyesinde mevcuttur. Örneğin, Phaselis Princess Hotel Kemer içerisinde, sadece çocuklara özel hizmet veren bir çocuk parkı ve yine daha küçük yaştaki çocuklarınız için bebek odaları bulunmaktadır.

"Kemer Phaselis Princess Hotel" özellikle "herşey dahil otel" konseptinde tatil yapmaya alışkın kişiler için oldukça uygun bir otel. Erken rezervasyon yapmanız durumunda, daha "ekonomik tatil" yapabilir, Phaselis Princess Hotel Kemer tesislerinin sizlere sunduğu nimetlerden faydalanabilirsiniz.
Phaselis Princess Hotel, Kemer tatili yapmak isteyenler için kapılarını, sonuna kadar aralamaktadır; yapmanız gereken şeyler oldukça basit: Phaselis Princess Hotel Kemer tesisleri ilgilileri ile iletişime geçin, rezervasyonunuzu yapın ve yola çıkın. Keyifli ve uzun yıllar byunca anlatabileceğiniz bir tatil, Phaselis Princess Hotel Kemer dahilinde sizleri bekliyor.