Crystal De Luxe Resort

Crystal De Luxe Resort
Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel 2011 tüketici akademisi AB kalite ödülüne sahip kaliteli bir oteldir. Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  de tatil yapan herkesin, otelden memnun ayrılması; Crystal De Luxe Resort Kemer hizmet politikasının bir ürünüdür. Crystal De Luxe Resort Kemer tatili için ister ailece ister tek başınıza tatil yapmak istiyor olun, Crystal De Luxe Resort Kemer de tatilin bir ayrıcalık olduğunu anlarsınız. Gerek ekonomik açıdan gerekse kalite bakımından ideal bir otel olan Crystal De Luxe Resort Kemer de sizi bekliyor! Yazımızda sizlere Crystal De Luxe Resort Kemer konum bilgileri, Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  oda bilgileri ve Crystal De Luxe Resort Kemer tüm özellikleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Ancak öncelikle, Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  de tatil yapmayı düşünenlere otelin 2011 yılında almış olduğu Ab kalite ödülünden bahsetmemiz gerektiğini düşündük. Çünkü, Crystal De Luxe Resort Kemerde tatil yapmanın ayrıcalığını yazımızda da fark etmenizi istiyoruz. Özellikle balayı çiftlerine önerdiğimiz bir Antalya Alanya oteli olan işletme, sultan suit oda özelliği ile göz doldurmaktadır.

Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  Özellikleri

Erken rezervasyon otelleri içinde yer alan Crystal De Luxe Resort Kemer de sizi cezerye ve soğuk saray şerbeti ile karşılayan güler yüzlü personel, akabinde 7-24 devam eden ikramlarla eşsiz bir tatil bekliyor. Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel 16 bin metre kare üzerine kurulu, büyük bir tesistir. Tesisin bu denli büyük olması, çalışan personelin profesyonel olması, Crystal De Luxe Resort Kemer de tatil yapmanın ayrıcalıklı olmasına hizmet etmektedir. Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel de tatil yapanların, otelden mutsuz ayrılması söz konusu değildir. Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  işletme prensibi olarak, tatilcilerin otelden yüzde yüz memnuniyetle ayrılmaları için her şeyi yapmaktadır. Herşey dahil otel konseptinde hizmet veren Crystal De Luxe Resort de tatil yapmak herkes için unutulmayacak bir tatil deneyimidir. Crystal De Luxe Resort de tatil yaptığınızda bir kere daha gelmek istersiniz.

Crystal De Luxe Resort Kemer Oda Özellikleri

Odalar hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz, metre kare ve kaç kişilik olduklarının yanı sıra, odalardaki hizmet ve özelliklere de yer vereceğiz. Crystal De Luxe Resort Kemer Deluxe Otel  de toplamda 356 oda vardır. Crystal De Luxe Resort Kemer 1111 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Crystal De Luxe Resort Kemer de bulunan oda çeşitler ise;
Crystal De Luxe Resort Kemer Standart oda: 3 kişiliktir. 27 m.
Crystal De Luxe Resort Kemer Aile odaları: 4 kişiliktir 40 m.
Crystal De Luxe Resort Kemer Sultan Suit: 4+2 kişiliktir. 75 m.
Crystal De Luxe Resort Kemer Paşa Suit: 2+2 kişiliktir. 55m.
Odalarda mini bar, klima, mini kasa ve 7-24 oda servisi hizmeti, zemin halı kaplama, balkon, televizyon, internet vs gibi hizmetler bulunmaktadır.

Otelimizin Konum Bilgileri

Otelimiz Antalya Alanya da gayet merkezi bir konumda bulunmaktadır. Tatil için Antalya Alanya'yı tercih edenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir işletmedir. Bu anlamda, Antalya Alanya tatiliniz boyunca,  herşey dahil otel arayışı içerisindeyseniz, 2011 AB kalite ödülü alan bir otel de tatil yapmayı düşünmelisiniz!