Limak Limra Hotel Resort

Limak Limra Hotel Resort ile güvenilir tatil...
Yazın kendimizi dalgalarında bulduğumuz maviler, özlemini duyduğumuz o deniz havası ve sıcak, incecik kumlar… Düşüncelerimizi süsler, içimizi ısıtır bu doğal resimler; bu yüzden buluşmamız çok güzel olmalı yazın bu doğal kareleri ile. Özenle seçmeliyiz yazı geçireceğimiz bölgeyi ve konaklayacağımız tesisi. En iyi seçimlerin ortak noktası olan Kemer Limak Limra Hotel Resort ile seçiminize dikkat etmeden, tatilinizi güvenilir ellerde yaşayabilirsiniz.

Neden Kemer Limak Limra Hotel Resort tercih edilmeli?
Limak Limra Hotel Resort
•    Kemer Limak Limra Hotel Resort mimarisiyle ödül almıştır.
•    Kemer Limak Limra Hotel Resort 7 farklı ülke mutfağına hakim lezzetler sunar.
•    Çok daha özel hizmeti Kemer Limak Limra Hotel Resort özel konukevleri ile sunar.

Mükemmel Kemer Limak Limra Hotel Resort tesisinde, mükemmel sularda…
Tatilinizi geçireceğiniz otelde öncelikle dikkat edeceğiniz husus elbette plajı ve havuzlarıdır. Bu noktada içiniz rahat bir şekilde seçim yapabileceğiniz Kemer Limak Limra Hotel Resort bir özel plaja sahiptir. Kum ve çakıldan oluşan Kemer Limak Limra Hotel Resort özel plajında kullanacağınız şezlong, şemsiye, minder ve duş gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanabileceksiniz. Kendinizi sultanlar gibi hissedeceğiniz bir hizmeti daha Kemer Limak Limra Hotel Resort siz misafirlerine sunuyor. “Sultan of the day” olarak adlandırılan bu hizmette plajda hazırlanmış şık bir gölgelik içerisinde tüm gününüzü geçirebileceksiniz. Yalnızca sizinle ilgilenecek ve yiyecek- içecek sunumları ile size sultanlar gibi bir gün geçirtecek bir servis personeline de bu hizmette, Kemer Limak Limra Hotel Resort tatilinizde sahip olacaksınız. Bunun gibi alternatif, sürpriz etkinliklerde bulunabileceğiniz Kemer Limak Limra Hotel Resort bir büyük açık ve bir de kapalı yüzme havuzuna sahiptir. Bununla birlikte Fame Garden Havuz ve Animasyon Havuz olmak üzere alternatif havuz seçenekleriniz de Limak Limra Hotel Resort Kemer bünyesinde bulunmaktadır.

Kemer Limak Limra Hotel Resort ile diğer aktiviteler
Diğer Kemer otelleri bünyesinde bulabileceğiniz tüm aktivite ve olanakları bulabileceğiniz Kemer Limak Limra Hotel Resort tatilinizde farklı aktivitelerle de tatilinizi daha eğlenceli hale getirebileceksiniz. Kemer eğlence keyfine doyacağınız otelde satranç, bilardo, eskrim, hamam, sauna gibi aktivitelerden yararlanabileceğiniz gibi Kemer Limak Limra Hotel Resort tatilinizde su sporları da yapabileceksiniz. Yılın 8 ayı boyunca yararlanabileceğiniz bir dalış okulu olan Kemer Limak Limra Hotel Resort profesyonel ekibi ile mağara, batık ve mercan ormanlarına dalış yapabileceksiniz. Aralarında Tunus, Ukrayna, Rusya, Bulgaristan gibi ülkelerden gelen, Avrupa şampiyonu yüzücü, dansçı, okçuların olduğu Kemer Limak Limra Hotel Resort animasyon ekibi ile hem gündüzleriniz hem geceleriniz bol eğlence içinde geçecek.  Kemer Limak Limra Hotel Resort için özellikle belirtilmesi gerekecek bir diğer özellik ise futbol oynayanlar için alternatiflerinin fazla olmasıdır. Kış boyunca yurt içi ve dışından gelen profesyonel takımlara ev sahipliği yapacak donanıma sahip olan Kemer Limak Limra Hotel Resort ile spor anlamında da alternatifleri bulabileceksiniz. Herşey dahil oteller arasında gösterebileceğimiz Kemer Limak Limra Hotel Resort ile hem bol aktiviteli hem de rahat bir tatile başlayabilirsiniz.

Her noktayı eksiksiz bulacağınız bir tatili Limak Limra Hotel Resort ile geçirin!