Club Salima Hotel

Club Salima Hotel'de kaliteli ekonomik tatile ne dersiniz....
Tatil macerası başlamadan önce en önemliler listesinde bulunan en önemli soru, nerede tatil yapacağınızdır. Özellikle erken rezervasyondan yararlanmak istiyorsanız planlarınızı biraz daha erkenden yapıp uygun fiyatlı otellerden, yani ucuz otellerden faydalanabilirsiniz. Üstelik kaliteden ödün vermeden, aynı hizmetle sadece erken rezervasyonla bütçenize uygun tatiller yapabilirsiniz.  Erken rezervasyon yapan oteller arasında herşey dahil sistemine dahil otellerde bulunuyor, bu otellerde istediğiniz tatil zamanına göre istediğiniz otelde kalabilir, harika tatiller yapabilirsiniz. Kemer otelleri arasında bulunan Club Salima Hotel Kemer otel seçeneği olarak sizleri cezbedebilir, hem beş yıldızlı hem de herşey dahil oteller arasında yer alan Club Salima Hotel Kemer’in muhteşem sahillerinden birine bakıyor ve Kemer Beldibi mevkiinde bulunan Club Salima Hotel Kemer Beldibi mevkiinin en özel bölgelerinden birine konumlanmış oluyor, siz günün yorgunluğunu üstünüzden atarken aynı zaman da harika manzaraları ile sizleri büyülüyor.

Çocuklarınız tatilin tadını, çocuk havuzunda ki deniz yıldızı şeklinde tasarlanmış muhteşem su kaydırakları ile çıkarıp, Kemer eğlence keyfine doyarken, sizler Club Salima Hotel Kemer de konaklamanın keyfine varırsınız. Club Salima Hotel Kemer’in siz özel misafirlerine, hazırlamış olduğu özel plajı vardır ve Hotel Club Salima da iki açık havuzla beraber iki iskele de bulunmaktadır.


Club Salima Hotel Kemer, nerede yer alır?
Club Salima Hotel
  • Club Salima Hotel Kemer de Beldibi mevkiinde bulunmaktadır.
  • Club Salima Hotel Kemer, Antalya hava limanına 45 kilometre mesafededir.
  • Club Salima Hotel Kemer terminaline 13 kilometre uzaklıktadır.
  • Club Salima Hotel Kemer denize sıfır konumdadır.
Club Salima Hotel Kemer de bulunan ücretsiz aktiviteler arasında yer alan Türk hamamı ve sauna hizmetleri, yerli yabancı tüm misafiri için kullanıma açıktır. Havlu servisi de Club Salima Hotel Kemer de ücretsiz sunulan hizmetler arasında bulunmaktadır ve bu hizmetler arasına şezlong, minder ve duş da dahildir. Club Salima Hotel Kemer, tatilde de teknolojiden uzak kalmamanız için lobby ve pool barda internet hizmeti de sunmaktadır.
Yaşanabilir anlar yaratan Club Salima Hotel Kemer, tatilinizde sizleri eğlendirebilmek adına büyük önem verdiği profesyonel ekibiyle harika şovlar hazırlar. Gündüz şovlarıyla ve aktiviteleri ile hem çocuklarınızı hem de sizleri eğlendirmeyi aynı zamanda güldürmeyi başaran Club Salima Hotel, gece düzenlenen özel alanda ki şovları ile sizlere unutulmaz dakikalar yaşatır.

‘Siz hayal edin biz gerçekleştirelim’ diyor Club Salima Hotel Kemer ve eşsiz konforuyla rüyalarınızda ki resimlerin bile üstüne çıkarabiliyor sizleri. Harika terasında içeceklerinizi yudumlarken ayaklarınızı uzatıp hem güneşlenebilir hem de dinlenebilirsiniz.
Club Salima Hotel Kemer de bulunan diğer alternatifler nelerdir?
Alışveriş tutkunuzdan tatilde de vazgeçemiyorsanız Club Salima Hotel de bulunan mağazalardan yararlanabilirsiniz, Club Salima Hotel Kemer de bulunan mağazalar butik, market, gümüşçü ve deri mağazasıdır, Club Salima Hotel Kemer de bulunan diğer alternatifler ayrıca doktor ofisi, araç kiralama servisidir. Çocuklarınız ve sizin için düşünülmüş diğer alternatifler internet erişimi, PC games, playstation gibi sizleri eğlendirebilecek alternatiflerdir.
Club Salima Hotel Kemer, hem dinlendirir hem eğlendirir…